Понеділок, 28 жовтня 2019 19:05

На світовому авторинку з’явився новий альянс

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, FAW та Toyota спільно створюватимуть електрифіковані та інтелектуальні транспортні засоби.

FAW Group (FAW) та Toyota Motor Corporation (Toyota) підписали рамкову угоду про стратегічну співпрацю з розвитку електрифікованих і інтелектуальних транспортних засобів.

Відповідно до угоди, FAW і Toyota будуть використовувати свої напрацювання для розробки гібридних автомобілів, електричних транспортних засобів, а також транспортних засобів на водневих паливних елементах. Таким чином FAW зробить належний внесок в захист і поліпшення екологічного середовища, а також сприятиме науково-дослідним розробкам та популяризації електрифікованих транспортних засобів. Крім того, співпраця допоможе обом сторонам реалізувати обмін ресурсами і особистим досвідом.

FAW є провідним світовим виробником легкових і вантажних автомобілів і автобусів. Створена в 1953 році, компанія є найстаршою та найбільшою автомобільною групою в Китаї. Щорічні продажі перевищують три мільйони одиниць.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: