Четвер, 28 листопада 2019 20:34

Volkswagen оновив концепцію бренду комерційних автомобілів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, у компанії хочуть зміцнити емоційний контакт зі своїми клієнтами.

Марка Volkswagen Комерційні автомобілі віднині вибудовує свою візуальну концепцію, фокусуючись на людях і їх історіях.

«Зараз ми представляємо оновлену гаму моделей T6 – виключно сучасну, таку, що має більше цифрових сервісів і можливостей підключення, – зазначив Хайнц-Юрген Лев, член правління Volkswagen Комерційні автомобілі, – А на початку поточного року марка презентувала ID. BUZZ, який, на мій погляд, є найбільш емоційно привабливим автомобілем з сімейства ID. Зараз ідеальний момент, щоб оголосити про ребрендинг Volkswagen Комерційні автомобілі».

Адаптація до нового дизайну відбувається поступово: від візуальної мови до загальної корпоративної концепції дизайну друкованої продукції марки, онлайн-матеріалів, брендингу дилерів і, нарешті, логотипу. Новий логотип став мінімалістичний і сучаснішим, він виконаний в двовимірному, плоскому дизайні з акцентом на основних елементах. Таке переосмислення дозволить використовувати його більш гнучко і зробить легко впізнаваним в цифрових медіа.

Тобіас Фолькмер, глава відділу маркетингу і продуктового маркетингу Volkswagen Комерційні автомобілі пояснює:

«Наша маркетингова стратегія нерозривно пов’язана з digital-середовищем. Ми не стоїмо на місці і хочемо зміцнити емоційний контакт з нашими клієнтами. В ході перетворень ми сконцентрувалися на розробці образу, який ідеально підійде для нашої цільової групи. Крім того, автентичність бренду грає зараз більш важливу роль, ніж будь-коли раніше».

Такий підхід до комунікацій у всіх галузях і зміна способу трансформує Volkswagen Комерційні автомобілі в сучасного постачальника мобільних рішень майбутнього.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: