Вівторок, 01 жовтня 2019 15:31

Нові іномарки возитимуть до України автовозами Scania

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, одна з найбільших логістичних компаній в Європі отримала в своє розпорядження 13 нових машин.

Парк вантажних автомобілів логістичної компанії БЛГ ВіДі Логістікс, що входить до складу BLG Logistics Group, поповнився 13 автовозами Scania. Нова техніка буде задіяна у доставці легкових автомобілів різних брендів з країн Європи до автосалонів в Україні, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі «Сканія Україна».

БЛГ ВіДі Логістікс є однією із найбільших логістичних компаній в Європі, яка спеціалізується на доставці легкових автомобілів. Перші автовози Scania компанія придбала у 2017 році, тоді контракт був на 7 одиниць техніки. У зв’язку із розширенням та оновленням автопарку, компанія прийняла рішення про закупівлю нових 13 автовозів Scania P410 Євро 6, ґрунтуючись на позитивному досвіді та експлуатаційних показниках минулої партії автомобілів Scania.

«До автовозів завжди висувають жорсткі вимоги. У своїй пропозиції ми максимально врахували побажання клієнта щодо безпеки, надійності, економічності та комфорту водія, - коментує Андрій Бєльдєй, директор з продажів ТОВ «Сканія Київ». - Зокрема, в комплектацію включена автоматична система перемикання передач Scania Оптикруз з педаллю зчеплення на вимогу, круїз-контроль з системою Active Prediction (перемикання передач по GPS), повна пневмопідвіска, холодильник, система клімат-контролю, розетка 220 В, підзарядка АКБ від мережі».

За словами Лаби Олега, директора компанії БЛГ ВіДі Логістікс, розширення парку автовозів зумовлено оновленням автопарку тягачами стандарту Євро-6. «За роки нашої співпраці компанія Scania зарекомендувала себе як надійний партнер і в питаннях фінансування, і в питаннях сервісу. Ми задоволені експлуатаційними показниками автомобілів Scania та рівнем безпеки, який вони надають. У новому поколінні вантажівок покращилась оглядовість, комфорт кабін, ергономіка. Це важливо для ефективного виконання наших зобов’язань перед нашими клієнтами з доставки легкових автомобілів».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: