Вівторок, 01 жовтня 2019 12:37

Hyundai та світовий лідер із виробництва дизелів домовились про співпрацю

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанії працюватимуть над створенням електромоторів та водневих паливних елементів.

Hyundai і Cummins підписали меморандум про взаєморозуміння для подальшої співпраці в області технологій водневих паливних елементів та електричних двигунів.

Cummins найбільш відомий своїми дизельними двигунами, однак тепер компанія приділяє значно більше уваги електричним силовим агрегатам. Hyundai, з іншого боку, занурився з головою в автомобілі на водневих паливних елементах.

Нові силові агрегати, ймовірно, будуть поєднувати технології Hyundai і ноу-хау Cummins в області електричного транспорту. Наразі основна увага приділяється Північній Америці, але результати спільної співпраці будуть доступні для більшості світових ринків. Обидві компанії також заявили, що вони вже призначили команди для роботи над системами водневих паливних елементів наступного покоління.

Примітно, що Toyota недавно заявила, що встановила свій перший генератор на водневих паливних елементах на заводі в Японії, щоб дослідити його продуктивність і розвивати цю технологію.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: