П'ятниця, 06 вересня 2019 10:32

Світовий технологічний гігант інвестує $250 млн у вантажівки Nikola

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, концерн Case New Holland оголосив про намір вступити в стратегічне партнерство з Nikola Corporation.

CNH Industrial інвестує в вантажівки Nikola $250 млн. Угода передбачає вкладення $100 млн. грошовими коштами та ще $150 млн. технічними і технологічними розробками, певними компонентами тощо. Очікується, що натомість CNH Industrial отримає близько 6,25% акцій компанії Nikola Corporation.

Компанії мають намір розвивати проект інноваційних автомобілів спільними зусиллями. Мається на увазі, що підрозділи CNH Industrial по комерційному транспорту Iveco і силових агрегатів FPT Industrial, допомагатимуть в розробці і виробництві електричних вантажівок на паливних елементах і акумуляторах. У свою чергу Nikola поділиться досвідом роботи з паливними елементами, інверторами, бортовим сховищем водневого палива, бездротовими функціями оновлення програмного забезпечення, силовою електронікою, доступом до мережі заправок воднем і іншими технологічними напрацюваннями в області електромобілів.

Для CNH Industrial електричні комерційні машини на водневих паливних елементах цілком логічний крок, враховуючи розвиток газомоторного транспорту. Її підрозділи випустили вже більше 50 000 двигунів і 28 000 автомобілів і автобусів, що працюють на газовому паливі.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: