Субота, 10 серпня 2019 12:19

У США вантажівка вперше в світі здійснила доставку без втручання людини

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, після бронювання, самозавантажувальний автомобіль забрав вантаж та доставив його до місця призначення.

Loadsmart і Starsky Robotics оголосили, що їм вдалося автоматично відправити автономну вантажівку. Після успішної оцінки, тендера і бронювання через Loadsmart, використовуючи нову технологію, самозавантажний автомобіль Starsky забрав і доставив вантаж. За словами представників двох компаній, весь процес, від початку і до кінця, не потребував втручання людини.

Історична ініціатива є частиною більш широкого стратегічного партнерства, яке прокладає шлях для майбутнього вантажоперевезень, де автономні брокерські компанії відправляють вантажі на автономних машинах без участі людини. Loadsmart заявив, що зміг поєднати свою мережу клієнтів з парком стандартних і самохідних вантажівок Starsky, інтегрувавши API автоматизованої диспетчеризації Loadsmart з Hutch API від Starsky.

В результаті партнерства Starsky може автоматично відправляти свої вантажівки без участі людини, в той час як Loadsmart може розширити свої можливості по автоматизації процесу доставки – від пропозиції до бронювання і транспортування – щоб допомогти своїм клієнтам перевозити більше і з меншими витратами.

Генеральний директор і віце-президент Loadsmart впевнені, що дане нововведення переверне галузь з ніг на голову.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: