Четвер, 25 липня 2019 10:46

«Богдан Моторс» поскаржилась послам G7 на тиск з боку НАБУ

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, також в компанії поінформували про дії НАБУ Європейську Бізнес Асоціацію.

Компанія «Богдан Моторс» поінформувала послів країн Великої Сімки та офіс Європейської Бізнес Асоціації щодо політично вмотивованих дій по відношенню до підприємств компанії з боку Національного антикорупційного бюро України, повідомляє прес-служба «Богдан Моторс».

В компанії переконані, що, «створюючи штучну картинку для TV з надуманих фактів, на одного з найбільших автовиробників намагаються навісити ярлики неіснуючих корупційних схем. Такі дії шкодять діловій репутації компанії та бізнес-клімату держави зокрема».

Також у зверненнях компанія розповіла про перебіг подій 19 та 24 липня, коли працівниками НАБУ шляхом організації тотальних слідчих дій було паралізовано роботу керуючої компанії «Богдан Моторс».

«Невідповідність задіяних сил та засобів, а також проведення обшуку напередодні позачергових виборів до Верховної Ради України можуть вказувати на політично вмотивований силовий тиск на підприємства компанії – зазначили у «Богдан Моторс», – йдеться у заяві.

Крім того, компанія вбачає у дискретності постійних обшуків і іншу мету – повну або часткову паралізацію роботи «Богдан Моторс», підприємства якої задіяні у виконанні Державного оборонного замовлення та контрактів, що фінансуються Європейським банком реконструкції та розвитку.

Нагадаємо, 24 липня НАБУ вдруге за останній місяць прийшло з обшуками до офісу «Богдан Моторс».
Детективи НАБУ пояснили, що проводили обшуки у приміщеннях ПАТ «Богдан Моторс» через можливе зловживання службовим становищем службовими особами «Укрексімбанку». До того обшуки у «Богдан Моторс» були 19 липня.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: