Субота, 06 липня 2019 09:54

ZF придбає виробника систем безпеки для вантажівок за 7 млрд. євро

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, для завершення угоди залишилось отримати згоду державних регуляторів та пройти необхідні формальності.

Відомий світовий німецький розробник та постачальник комплексних систем мобільності для комерційних автомобілів ZF Friedrichshafen AG, оголосив що придбає компанію WABCO, провідного виробника гальмівних систем і систем безпеки вантажівок і причіпної техніки.

Згідно з даними на кінець червня 2019 року, 68,44% власників акцій компанії WABCO дали згоду на угоду між ZF і WABCO, оголошену наприкінці березня 2019 року. Після того, коли всі державні регулятори поставлять свою резолюцію, а також після проходження всіх формальностей, ZF придбає всі розміщені акції WABCO в грошовій формі за ціною 136,50 доларів США за акцію. Завершення угоди, загальна вартість якої складе 7 мільярдів євро, намічено на перший квартал 2020 року.

«Схвалення акціонерами WABCO цієї важливої угоди підтверджує правильність нашої стратегії. Разом з WABCO концерн ZF може створити підприємство, яке стане провідним світовим постачальником комплексних систем для комерційних транспортних засобів, забезпечуючи довгострокові переваги і безпеку для наших клієнтів, співробітників і акціонерів. Разом з керівництвом WABCO ми будемо формувати майбутнє технологій і послуг для забезпечення ефективності, безпеки, автоматизації та мережевої взаємодії в секторі комерційних транспортних засобів», – прокоментував угоду голова правління ZF Friedrichshafen AG Вольф-Хеннінг Шайдер.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: