Неділя, 02 червня 2019 14:28

Epiroc почне 3D-друк запчастин

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, такий крок дозволить покращити логістику та знизити вартість готових виробів.

Компанія Epiroc оголосила про початок впровадження технології 3D-друку в виробництво запасних деталей. За словами фахівців компанії, її використання спростить і прискорить виготовлення необхідних запчастин: тепер їх можна буде швидко роздрукувати на місці. Це інноваційне рішення дозволить скоротити терміни доставки деталей замовникам, оптимізувати логістичні операції і зменшити вартість готових виробів.

«Робота з 3D-технологіями відкриває для компанії безмежні можливості по створенню складних геометричних форм і забезпеченню гарантії якості. Дані технології не просто дають додаткові можливості по створенню складних деталей, але і дозволяють передавати цифрові моделі по всьому світу за лічені хвилини для виготовлення запасних частин прямо на місці», – цитує глобального менеджера по продукту Epiroc Андреса Йоханссона прес-служба компанії.

Нагадаємо, 3D-друк зараз використовується в будівництві, ливарній промисловості, автомобілебудуванні та інших галузях. На даний момент інженери з різних країн світу вже роздрукували невеликі будинки і мости, різні запчастини та деталі для техніки, а також машини та обладнання.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: