Четвер, 02 травня 2019 14:48

DAF в 1,5 рази збільшить виробництво вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, DAF інвестує 200 мільйонів євро в збільшення виробничих потужностей свого заводу в Вестерло (Бельгія) і будівництво нових потужностей по виготовленню кузовів і кабін в Вландерене (Бельгія).

Завдяки інвестиціям в розмірі 200 мільйонів євро виробнича потужність бельгійських заводів збільшиться до 45%. Ця цифра буде відповідати потужності нового заводу з виробництва кабін, який був відкритий в кінці 2017 року.

Зокрема, існуючий завод для збирання кабін DAF CF і XF площею 17 800 м2 буде розширено на 13 200 м2. Розширення буде включати в себе конвеєрну лінію з 130 високотехнологічними роботами і 135 повністю автоматизованими зварювальними апаратами. Будуть розширені і інші виробничі потужності.

Президент DAF Гаррі Уолтерс сказав: «Нові потужності необхідні для подальшого зростання DAF як всередині, так і за межами Європи. Після завершення будівництва нові об'єкти стануть найсучаснішими в своєму роді. Крім того, інвестиції в розмірі 200 млн. євро ще раз свідчать про впевненість DAF в майбутньому свого заводу в Бельгії».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: