Понеділок, 03 грудня 2018 11:32

Світові виробники підйомної техніки відзвітували про доходи за рік

За інформацією SpecMachinery.com.ua, одні з найбільших світових виробників підйомної техніки та обладнання, а також провідні орендні компанії повідомили про зростання виручки і доходів за підсумками третього кварталу 2018 року.

Австрійський виробник КМУ, автогідропідйомників і іншої техніки Palfinger Group повідомляє про продовження рекордного зростання виручки за підсумками перших трьох кварталів поточного року завдяки хорошим продажам в Північній Америці і Європі. У перші три квартали 2018 року виручка компанії виросла на 8,2% з € 1,093.1 млн до € 1,182.6 мільйонів.

«Рівень замовлень, знову виявився вищим, ніж в минулому році і перевершив всі наші очікування. Незважаючи на триваючу реструктуризацію, операційна рентабельність бізнесу майже досягла 10%. В даний час ми не бачимо ознак уповільнення попиту в найближчому майбутньому», - розповів Андреас Клаузер, генеральний директор Palfinger.

Компанія Manitou відзвітувала про зростання виручки на 17% до € 1,360 млрд. За минулі 9 місяців. Найбільший внесок у зростання доходів Manitou внесли продажу телескопічних навантажувачів і самохідних підйомників, які склали € 930 млн.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, французький гігант - компанія Haulotte, що спеціалізується на виробництві самохідної підйомної техніки, поінформувала про зростання продажів в третьому кварталі на 25% до € 128.5 млн. Всього з початку року виручка Haulotte Group виросла на 17% до € 413.9 млн. Звітність інших лідерів ринку самохідних підйомників - американських JLG і Genie очікується на початку листопада.

Виробник вантажопасажирських підйомників і фасадних платформ Alimak повідомив про позитивні тенденції в продажах за підсумками трьох кварталів 2018 року. Виручка виросла на 7% до € 307 млн. (€ 106 млн. В 3 кварталі), хоча прибуток до сплати податків впала на 5,5% до € 26.5 млн. По сравнени. з аналогічним перідом минулого року.

Аналогічна тенденція простежується в звітності великого виробника КМУ та іншого кранового обладнання компанії Hiab. Незважаючи на зростання загальної виручки за підсумками 9 місяців на 3% до € 831 млн., Операційний прибуток концерну, що володіє також брендами Cargotec і Kalmar, знизилася на 15% до € 99.4 млн.

Серед відносних невдах ринку виявилася японська компанія Tadano, відома своїми мобільними кранами і автовишками. За останні шість місяців виручка корпорації злегка знизилася до $ 729.1 млн. Незважаючи на зростання продажів за кордоном, продажу Tadano в Японії та Азії в цілому знизилися по всьому асортименту продукції бренду.

Орендні компанії в усьому світі в даний час відчувають себе досить впевнено і продовжують радувати інвесторів своєю звітністю. Найбільша в світі орендна компанія United Rentals (США і Канада) повідомила про зростання доходів на 20,5% в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року до $ 5.74 млрд. За підсумками дев'яти місяців поточного року. Прибуток United до сплати податків підскочила на 48% і перевищила 1 мільярд доларів США. Багато в чому зростання виручки гіганта свзяан з вдалими поглинаннями конкурентів в минулому році - орендних підприємств Neff, NES і BakerCorp.

Інший великий гравець на ринку оренди техніки в США компанія H & E Equipment Services також відзвітувала про впевнене зростання бізнесу. Надходження грошових коштів за три квартали 2018 року зросли на 21% до $ 893 млн. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Прибуток до сплати податків підскочила в два рази до $ 69.9 млн.

Фінська орендна компанія Cramo випустила в цілому позитивний, але неоднозначний звіт за підсумками третього кварталу 2018 року. Загальна виручка концерну за 9 місяців зросла на 5,5% до € 562.2 млн. Завдяки гарним показникам в Німеччині, Центральній і Східній Європі, але доходи в Фінляндії впали на 2%. Проте, прибуток до сплати податків підросла на 5% до € 80.3 млн. - повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як в ході 9-ї щорічної дилерської конференції виробника спецтехніки Shantui - особливо були відзначені заслуги дилера з України.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: