П'ятниця, 04 грудня 2020 19:49

На ринок виходить повністю електричний Toyota ProAce

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новинка стане втіленням нової стратегії компанії щодо розвитку комерційного транспорту.

Більше року тому японська компанія представила нову стратегію розвитку комерційного транспорту Toyota Professional, в рамках якої Toyota співпрацює з PSA для випуску електричних ProAce і компактний ProAce City.

І тепер цей час настав: представлена нова електрична версія вена ProAce Verso Electric.

Новий ProAce Verso Electric, як і його «близнюки» Peugeot e-Traveller і Citroen e-SpaceTourer, приводиться в рух електромотором, що розвиває 100 кВт (136 к.с.) і максимальний крутний момент 260 Нм.

На вибір покупцям запропонують одну з двох акумуляторних батарей: ємність базової становить 50 кВт*год, більш енергоємної - 75 кВт*год.

Батареї забезпечують новому електровену запас ходу 230 і 330 км, відповідно (в їздовому циклі WLTP).

Максимальна швидкість в будь-якому випадку буде обмежена на рівні 130 км/год.

Гарантія на акумуляторну батарею становить 160 000 км пробігу.

Заряджати обидві батареї можна від домашньої або офісної електромережі, а також від громадських зарядних станцій. Скориставшись останніми, базову батарею на 50 кВт*год можна буде зарядити приблизно за півгодини.

Розміщуються батареї під підлогою автомобіля - таке їх розташування, як заявляє виробник, не впливає на місткість машини і ергономіку салону.

Новий ProAce Verso Electric стане доступний в трьох варіантах довжини кузова (Compact, Medium і Long) з багажним відділенням об'ємом 280, 640 і 1060 літрів, відповідно (при встановлених сидіннях).

Електровен буде випускатися в модифікаціях Combi, Shuttle, Family і VIP. У список стандартного і опційного обладнання ввійдуть мультимедійна система з сенсорним дисплеєм і інтерфейсами Apple CarPlay/Android Auto, електрообігрів сидінь, паркувальні сенсори, камера заднього виду з кутом огляду 180 градусів, а також фірмовий комплекс електронних систем безпеки і допомоги водієві Toyota Safety Sense.

У Європі новий електричний вен Toyota ProAce Verso Electric стане доступний для замовлення до кінця листопада нинішнього року. Перші покупці отримають свої машини в березні 2021-го.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: