Понеділок, 02 листопада 2020 14:15

MAN представив новий туристичний мікроавтобус. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка отримала назву TGE Coach.

MAN Truck & Bus представив нову комфортабельну туристичну модель, розраховану на 16 пасажирів. Новинка називається TGE Coach, в її основі лежить наддовгий фургон з високим дахом класу M2 (довжина 7,4 метра, висота 2,62 метра без системи кондиціонування повітря). TGE Coach має коефіцієнт аеродинамічного опору Сd 0,33, що дуже позитивно позначається на його економічності.

У стандартній комплектації встановлюється топ-версія чотирициліндрового дизеля з системою впорскування Common Rail і подвійним турбонаддувом. Дволітровий двигун розвиває потужність 177 к.с. і максимальний крутний момент 410 Нм. З ним може також агрегатуватися або 6-ступінчаста механічна коробка передач, або 8-ступінчаста автоматична.

Потужна електронна гальмівна система з 16-дюймовими дисками і посиленими стабілізаторами працює разом зі стандартними допоміжними системами для максимальної безпеки управління, а додаткова пневматична підвіска підвищує комфорт пасажирів до рівня, більш типового для великого автобуса.

Цей туристичний мікроавтобус повною масою до 5 т може бути оснащений 16 сидіннями в різних конфігураціях, що робить його ідеальним вибором для невеликих туристичних груп і маршрутних таксі. Сидіння відповідають високим стандартам якості і доступні як з двома шкіряними оббивками на вибір, так і з матеріалами з повної колекції автобусів MAN. Вони оснащені триточковими ременями безпеки і у всіх випадках жорстко прикріплені.

Багажний відсік в кормі в стандартній комплектації вміщає до 1700 л. У салоні також встановлена ​​багажні полиці. Посадку-висадку полегшують зсувні двері з електроприводом. Перше сидіння за дверима може бути обладнано мікрофоном для гіда, в передній частині також є можливість встановити 15-літровий холодильник.

Інтер'єр доступний в двох різних колірних гамах. Встановлені столики на певних сидіннях - ще один спосіб вивести мікроавтобус на новий рівень. Великі затінені вікна з подвійним склінням забезпечують відмінну тепло- і звукоізоляцію.

Повністю автоматична система Climatronic, що входить в стандартну комплектацію, підтримує комфортну температуру і доповнюється окремо керованою системою кондиціонування повітря на даху, потужністю 13 кВт. Завдяки швидкості повітрообміну 2040 куб м/год і постійный подачі свіжого повітря автобус TGE Coach ідеально підходить для вирішення проблем, пов'язаних з пандемією коронавірусу.

Щоб забезпечити водієві додатковий захист, також доступний гігієнічний екран з оргскла. Крім того, в стандартну комплектацію входять конвектори з додатковим водонагрівачем, що забезпечують максимальну ефективність обігріву в суворих умовах, а додатковий нагрівач доступний спеціально для подорожей холодними країнами.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: