Субота, 03 жовтня 2020 17:42

Новий автобус Mercedes-Benz отримав унікальну систему безпеки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка зможе самостійно зупинятися в разі загрози наїзду на пішоходів або велосипедистів.

Mercedes-Benz Intouro наступної генерації піднімає планку безпеки міжміських і екскурсійних автобусів на абсолютно новий рівень. Нова модель є першим автобусом, оснащеним унікальною системою екстреного гальмування Active Brake Assist 5 - або ABA 5.

У разі загрози наїзду на пішоходів або велосипедистів система може автоматично задіяти гальмування аж до повної зупинки. Крім того, ABA 5, як і попередня система ABA 4, може автоматично виконувати гальмування також аж до повної зупинки при виявленні нерухомої або рухомої перешкоди.

Ще одним опціонально доступним елементом передової безпеки для нового Intouro є Sideguard Assist, система допомоги при повороті з виявленням пішоходів. Вона допомагає водіям в першу чергу при виконанні поворотів в населених пунктах. Sideguard Assist за допомогою радарів попереджає про рухомі об'єкти, такі як пішоходи або велосипедисти, а також про стаціонарні перешкоди.

Нова лінійка Mercedes-Benz Intouro покриває величезний спектр завдань: від практичного автобуса з багажним відсіком до шкільних і маршрутних автобусів, а також службового транспорту для перевезення співробітників на робочі місця, а також як комфортабельний лайнер для денних поїздок та екскурсій на вихідні. Оптимізована аеродинаміка та вагові параметри забезпечують ще більшу паливну економічність. Залежно від експлуатації транспортного засобу витрата палива в стандартній комплектації знижена на 3%, а при використанні додаткових систем досягається ще більша економічність.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: