Неділя, 27 вересня 2020 17:47

Mercedes-Benz уклав один з найбільших контрактів в своїй історії на поставку автобусів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, виробник поставить ізраїльському перевізнику автобуси в цьому і наступному році.

Автобусний підрозділ Daimler AG виграв в Ізраїлі тендер на поставку 415 шасі міських і міжміських автобусів. Транспортні засоби відправляться оператору Egged, найбільшій приватній автобусній компанії Ізраїлю, що володіє автопарком з більш ніж 4000 автобусів і щодня перевозять близько мільйона пасажирів.

Тілль Обервьордер, глава Daimler Buses, прокоментував угоду: «Ми дуже раді, що компанія Egged вибрала міські і міжміські автобуси марки Mercedes-Benz через їх високу надійність. Замовлення на 415 автобусів є одним з найбільших в історії нашої компанії. Крім того, вперше за більш ніж 15 років компанія Daimler Buses при високій конкуренції виграла тендер в сегменті міських автобусів в Ізраїлі».

Велике замовлення включає 156 одиниць міжміського шасі OC 500 RF 1939 і 259 одиниць шасі міського автобуса OC 500 LE 1830. Міські автобуси є моделями з низьким входом, що спрощує посадку пасажирів. Автобусні шасі поставить автобусний завод Daimler Buses у Самано, Іспанія, а кузова, які будуть встановлені в Ізраїлі, будуть виготовлені місцевими виробниками кузовів Haargaz і Merkavim.

В рамках угоди шасі будуть відвантажені в цьому і в наступному році.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: