Субота, 26 вересня 2020 11:30

«Електрон» за вісім місяців розробить новий 10-метровий електробус

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, напередодні виробник вже підписав меморандум про поставку 250 електробусів.

Концерн «Електрон», Львівська міська рада, ЛКП «Львівелектротранс» та концерн приватних перевізників «Екопастранс» підписали меморандум, яким передбачено закупівлю містом 250 електробусів, з яких 200 одиниць закуплять приватні перевізники, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі концерну.

Як підкреслили учасники підписання документу, для Львова електротранспорт визначений як пріоритетний в розвитку міста. Приватні перевізники ретельно вивчили чотирьохрічний досвід експлуатації першого, поки що єдиного електробуса «Електрон» і вирішили практично повністю оновити весь свій рухомий склад та замінити старі маршрутки на парк з 200 сучасних, екологічно чистих і економічних машин, а 50 електробусів поповнять електротранспортний парк міста.

Для цього концерном «Електрон» буде розроблено новий 10-метровий електробус згідно з технічними вимогами замовників, що випливають з особливостей експлуатації транспорту на маршрутах Львова. І як запевнив президент концерну «Електрон» Юрій Бубес, потужний промисловий потенціал підприємств і високий ступінь локалізації виробництва – власне виготовлення деталей, вузлів та агрегатів для електротранспорту, дозволяє запропонувати вигідну ціну на придбання якісної нової техніки. А реалізація цього проекту, орієнтовно розрахованого на три роки, створить у Львові потужний хаб з виробництва сучасного екотранспорту.

Передбачається, що перший зразок нового електробусу марки «Електрон» з`явиться через вісім місяців, після чого розпочнеться його серійне виробництво.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: