Понеділок, 13 липня 2020 13:03

Китайці випустили копію Mercedes-Benz Sprinter з електромотором. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, мікроавтобус випускається китайською компанією Bonluck Bus і пропонується з повністю електричною силовою установкою.

Цей 6-метровий мікроавтобус JXK6606CEV від компанії Bonluck Bus як дві краплі води схожий на Mercedes-Benz Sprinter другого покоління. Правда, зовнішні відмінності все ж є - плафони фар головного світла мають дещо іншу форму. І в центрі решітки радіатора красується вже не «зірка з трьома променями», а свій шильдик, але теж у хромованому колі.

Найцікавіше ховається під капотом. У рух китайський фургон призводить не ДВС, а 100-кіловатний електромотор від місцевого виробника Jingjin Electric Technology. Запас ходу не вказується, проте відомо, що максимальна швидкість обмежена 100 км/год. Споряджена маса від 2980 кг, а повна досягає 4390 кг.

Мікроавтобус пропонується в двох виконаннях: туристичному, з 13-ма сидіннями в основному салоні, а також VIP. В останньому випадку тут всього 6 пасажирських крісел, оздоблених натуральною шкірою, з різними регулюваннями, в тому числі відкидною подушкою для ніг. Сам салон також особливий - з вставками під дерево і напівпрозорою скляною стелею.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: