П'ятниця, 31 січня 2020 14:57

Solaris анонсував вихід нової моделі

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новий 15-метровий автобус буде орієнтований, в першу чергу, на скандинавські ринки.

Виробник автобусів Solaris повідомив про розширення модельного ряду своїх електричних автобусів. В Solaris розповіли, що найближчим часом закінчать проектування і випустять тестовий новий 15-метровий електробус Solaris Urbino 15 LE electric.

До цього клас 15-метрових 3-вісних автобусів Solaris, що випускається протягом 20 років, складався з дизельних і газових моделей, яких було реалізовано близько 1300 одиниць.
Більшою мірою новий електробус Solaris Urbino 15 LE, як і його дизельний і газовий побратими, буде орієнтований на скандинавські ринки (Норвегія, Швеція, Фінляндія, Ісландія та Данія), оскільки там є високий попит на них.

«Не дивлячись на те, що ми будуємо цю модель в основному для скандинавських ринків, ми звісно не обмежені пропозицією цього автобуса тільки в цих країнах. Він буде доступний для всіх операторів, які шукають тривісні автобуси з низькою підлогою для міського та міжміського транспорту. Він також є гарною альтернативою автобусам, які працюють на СПГ», - сказав Петрос Спінаріс, заступник генерального директора Solaris Bus & Coach S.A.

Нове покоління електроприводної моделі Solaris Urbino 15 LE з низьким входом буде доступне у двох версіях - міський автобус і міжміський автобус.
Також Solaris Urbino 15 LE electric буде пропонуватися у двох або тридверному варіанті (2-2-0 або 2-2-1) і зможе перевозити до 55 сидячих пасажирів.

У якості джерела живлення Urbino 15 LE electric використовує акумулятори останнього покоління Solaris High Energy +, з надзвичайно високою щільністю енергії і ємністю, які забезпечать достатній діапазон для міських і міжміських маршрутів. Для зарядки акумулятора будуть можливі два режими, що включають в себе можливість поповнення через зарядний пристрій або за допомогою пантографа на даху.

Як повідомили в Solaris, протягом наступних тижнів виробник завершить етап проектування нового транспортного засобу і почне виробництво двох передсерійних автобусів, які будуть проходити польову експлуатацію в одній зі скандинавських країн.

Додаткові технічні подробиці нового електричного автобуса Solaris Urbino 15 LE будуть оголошені виробником в квітні поточного року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: