Вівторок, 31 грудня 2019 13:26

Mercedes-Benz готує нову версію моделі eCitaro

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинку представлять наступного року.

У 2020 році компанія Mercedes-Benz офіційно представить зчленовану версію електробуса Mercedes eCitaro, яка отримає назву eCitaro G. Випуск зчленованої версії G був запланований компанією Daimler Buses ще з моменту запуску 12-метрового електричного автобуса eCitaro в серійне виробництво в кінці 2018 року.

Mercedes eCitaro G має довжину 18,13 метра і пасажиромісткість 145 місць в стандартному варіанті та 136 місць у версії з найбільшим акумуляторним обладнанням, що складається з 12 модулів.

Як відзначають в Daimler, кузов автобуса eCitaro G був запозичений у його старшого брата з дизельним мотором Citaro G, а дах з вбудованими надміцним рейками був взятий у Citaro G NGT. Новий зчленований автобус буде доступний в 3- та 4-дверній версіях, з розташуванням дверей і компонуванням пасажирського салону аналогічно дизельним версіями Citaro G.

Що стосується трансмісії, то у клієнтів буде можливість вибрати стандартну версію з одним ведучим мостом ZF AxTrax, який встановлений також на 12-метровій версії, або більш потужну модель з двома ведучими мостами.

Як заявляє виробник, до 2021 року електробус Mercedes eCitaro зможе мати акумулятори ємністю 330 кВт-год, завдяки впровадженню акумуляторної системи нового покоління Akasol NMC. Також послідовно будуть доступні твердотільні акумулятори.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: