Неділя, 17 листопада 2019 13:06

Електрична новинка Volvo виявилась дуже затребуваною

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, шведський виробник отримав велике замовлення на модель Volvo 7900 Electric Articulated.

Починаючи з 2020 року Volvo Buses поставить 157 електричних зчленованих автобусів компанії Transdev, провідному оператору електробусів в Європі, забезпечивши тим самим найбільше одиничне європейське замовлення на електричні автобуси.

Партія для Transdev складається з електричних автобусів моделі Volvo 7900 Electric Articulated, що нещодавно дебютувала на Брюссельській виставці Busworld. Новинка може вмістити до 150 пасажирів та пропонується в двох варіантах довжини – 18 та 18,7 метрів.

Volvo 7900 Electric Articulated комплектується літій-іонними акумуляторами ємністю до 396 кВт-год, кількість яких може варіюватися, залежно від забезпечення електробуса необхідним діапазоном. Зарядка батарей здійснюється через станції швидкої зарядки уздовж маршруту (OppCharge) або через основну мережу, коли автобус стоїть в депо (Combo2 / CCS).

За повідомленнями виробника, електробус Volvo 7900 Electric має високу продуктивність, в тому числі при русі в гору, стартуючи повністю завантаженим на підйом у 20 градусів. До складу його силової лінії входить двошвидкісна трансмісія і подвійні електродвигуни з максимальною потужністю 2x200 кВт та крутним моментом 31 кНм.

Volvo 7900 Electric Articulated був розроблений для прискорення пасажиропотоків і забезпечення спокійної та комфортної їзди. Автобус оснащений чотирма подвійними дверима, великими безперешкодними площами підлоги, ергономічними поручнями та ручками захоплення, а також сидіннями Volvo.

Кліматична установка великої місткості створює комфортну температуру як для пасажирів, так і для водія. Volvo 7900 Electric Articulated може бути оснащений системою динамічного рульового управління Volvo, яка значно полегшує роботу водія і знижує навантаження на плечі, руки і спину.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: