Понеділок, 14 жовтня 2019 12:59

ZF представить нову трансмісію для автобусів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, також в рамках виставки Busworld Europe 2019 німці покажуть нову систему електроприводу.

Концерн ZF представить на виставці Busworld Europe 2019 Брюсселі нове покоління автоматичної трансмісії EcoLife для автобусів. Нова розробка, як повідомляє прес-служба концерну, покликана зробити міський транспорт, що працює на традиційних ДВС, більш економічним і екологічним.

Застосування коробки передач EcoLife нового покоління, за заявою німецького виробника автокомпонентів, дозволить знизити споживання палива автобусами на 3%.

Крім нової трансмісії, ZF представить також на Busworld Europe фірмові рішення для електрифікації міського громадського транспорту. Зокрема, німецький концерн покаже на виставці систему електроприводу CeTrax, що дозволяє «переводити» автобуси на електротягу без необхідності внесення радикальних змін в конструкцію шасі і мостів. Як альтернативне рішення для електрифікації парку автобусів ZF випускає електричний портальний міст AxTrax AVE.

Виставка Busworld Europe 2019 пройде в Брюсселі з 18 по 23 жовтня.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: