Понеділок, 16 вересня 2019 17:10

Mitsubishi запустив нові автобуси

Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation представив нові автобуси модельного ряду 2019 року, а саме міський автобус Aero Star і автобус малого класу Rosa.

Новий міський маршрутний автобус Fuso Aero Star 2019 року, який вже почав надходити до офіційних дилерів, в стандарті оснащений системою аварійної зупинки водіння (EDSS), що забезпечує підвищену безпеку для водіїв і пасажирів.

У надзвичайних ситуаціях, в тому числі в тих випадках, коли водій стає нездатним безпечно керувати автомобілем, транспортний засіб може бути аварійно зупинений за допомогою EDSS, шляхом натисканням будь-якої з аварійних кнопок, розташованих на сидінні водія, за сидінням водія і в першому ряду пасажирських сидінь .

Крім того, модель автобуса Aero Star 2019 року, включає OBD - нову складну систему діагностики транспортних засобів, що робить можливим швидке і надійне виявлення несправностей. Додатково до цього в стандартній комплектації новий автобус Aero Star отримав світлодіодні задні ліхтарі з поліпшеною видимістю.

Поставляється модель Aero Star в двох версіях. В якості силової установки, застосовується дизельний двигун 6M60 (T6) потужністю 270 к.с., а за трансмісію відповідає автоматична 6-швидкісна коробка передач AT6 з електронним управлінням.

Друга модель новинка 2019 року Mitsubishi Fuso, продажі якої стартують з жовтня, це представник легендарного сімейства Rosa, що випускається з 2060 року. З тих пір Fuso Rosa пережила безліч доопрацювань і модифікацій, постійно вдосконалюючись.

Новий автобус Rosa модельного ряду 2019 року, тепер в стандарті оснащений різними функціями безпеки, а також став більш комфортним і економічним (на 10%).

Новий Rosa 2019 поставляється з розширеними функціями безпеки, які виявляють помилки, здатні привести до аварії, і заздалегідь роблять водіння більш безпечним.

Остання модель легкого автобуса тепер укомплектована вдосконаленою системою екстреного гальмування (AEBS). AEBS за допомогою високоточного радіолокатора, встановленого в передньому бампері, виявляє на дорозі транспортні засоби, а також пішоходів. Виявляючи небезпеку зіткнення, AEBS видає сигнал тривоги і автоматично активує гальма в залежності від ситуації, тим самим зводячи до мінімуму шкоду, якщо зіткнення неминуче.

Автобус Fuso Rosa 2019 отримав також систему електронної стабільності (ESP).

Rosa 2019 комплектується двигуном 4P10 (T6) потужністю 175 к.с. і роботизованою механічною трансмісією AMT DUONIC2.

Нова Rosa буде пропонуватися в трьох типи кузовів - короткий, довгий і наддовгих місткістю 29 сидячих місць.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: