Понеділок, 19 серпня 2019 11:49

Оновлений Volkswagen California зможе протидіяти бічним поривам вітру

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, рестайлінгова версія California буде представлена широкому загалу наприкінці серпня.

Слідом за мінівеном Multivan оновився до покоління 6.1 і кемпер Volkswagen California. Його дебют відбудеться в кінці серпня на виставці Caravan Salon в Дюсельдорфі. Крім рестайлінгу передньої частини кузова, впровадження в якості опції цифрової панелі приладів і появи мультимедійних систем з вбудованим Інтернет-модулем, у California 6.1 піддалися модернізації елементи декору і фурнітура кухонних меблів. Замість розпашних дверей задньої шафи тепер встановлюються більш зручні розсувні, а у верхнього ліжка з’явилася пружинна основа.

У підсвітки салону з’явилася функція Sunrise: вранці для зручності пробудження окремі світлодіоди, розташовані в даху і в житловій зоні, будуть поступово збільшувати яскравість освітлення до бажаного рівня протягом заданого користувачем проміжку часу. Програмування функції Sunrise, як і вибір всіх інших параметрів допоміжних систем кемпера, здійснюється за допомогою нової панелі управління на стельовій консолі. Монохромний дисплей минулих версій замінений великим повнокольоровим сенсорним екраном з істотно розширеним функціоналом.

Ключовою ж технічною зміною стала заміна гідравлічного підсилювача керма на електромеханічний. Це дозволило розширити список доступних для замовлення активних асистентів, серед яких тепер є асистент утримання в смузі, асистент паркування і асистент маневрування з причепом. А в переліку стандартного оснащення з'явився асистент протидії поривам бічного вітру.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: