Неділя, 18 серпня 2019 18:06

Mercedes-Benz представив дві нові моделі

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, німецький автовиробник розширив модельну лінійку мікроавтобусів Sprinter.

Компанія Mercedes-Benz розширює модельний ряд мікроавтобусів нового покоління. Напередодні німці представили Sprinter Transfer 45 та Sprinter City 45. Обидві машини працюють із мотором потужністю 143 к.с. Він агрегатується в базовій версії Sprinter Transfer 45 7-швидкісною механічною коробкою передач, або, в якості опції, автоматичною трансмісією 7G-TRONIC PLUS. Sprinter City 45 за замовчуванням має «автомат», повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі автовиробника.

Sprinter Transfer 45 може використовуватись для різноманітних видів перевезень – в якості шкільного автобуса, для трансферів та подорожей, як на короткі, так і на довгі відстані. Мікроавтобус має довжину 7.4 м. Модель обладнана сидіннями для 22+1 пасажира. Вхід в Sprinter Transfer 45 здійснюється через зсувні бічні двері з електричним приводом, або через розширені двері переднього пасажира.

Sprinter City 45 призначений для обслуговування регулярних рейсів. Машина має великий дисплей над лобовим склом, на якому відображаються деталі маршруту. Габарити моделі становлять: довжина – 7.4 м, ширина – 2.02 м, радіус розвороту – 15.3 м. Одночасно мікроавтобус може перевозити до 30 пасажирів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: