Понеділок, 29 липня 2019 16:19

Mercedes-Benz вперше відправив електричні автобуси на експорт

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, перші експортні eCitaro попрямували до Швеції, Норвегії та Люксембургу.

Компанія Mercedes-Benz отримала перші експортні замовлення на свої електричні автобуси eCitaro. Найближчим часом 20 нових електробусів вирушать до автобусних перевізників з Норвегії, Швеції та Люксембургу. Раніше замовлення на електричні eCitaro припадали виключно на німецькі компанії. Базові версії автобусів у трьох замовленнях відрізняються. Втім, всі вони мають двері з електричним приводом, комфортабельне сидіння Inter Star Eco та USB-роз’єми для підзаряджання електронних девайсів.

Компанія з Люксембургу Voyages Emile Weber, що має автобусний парк на більше 600 одиниць, замовила дводверні автобуси, оснащені максимально потужними батареями. Майже всі деталі внутрішнього оздоблення автобусів для Voyages Emile Weber виконані в червоному кольорі.

Один з лідерів автобусних перевезень Норвегії, Norgesbuss, замовив шість автобусів, які будуть використовуватись в столиці країни – Осло. Моделі мають менш потужні акумулятори на 243 кВт, трьохдверне виконання та пантограф на даху для підзарядки під час руху для збільшення запасу ходу.

Ще п’ять електричних автобусів eCitaro замовила шведська компанія Bergkvarabuss, що має в своєму автобусному парку більше 1000 одиниць техніки. Машини для Bergkvarabuss мають максимально потужні акумулятори, мають додаткове обладнання, зокрема, спеціальні алкотестери для водія.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: