Неділя, 14 липня 2019 11:41

Автобус Neoplan перетворили на інтерактивну школу на колесах

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія MAN Truck & Bus представила спеціальну версію автобуса Neoplan Skyliner.

Автобус FLiP2Go розроблений фахівцями «Центру модернізації автобусів» на заводі в Плауені для освітнього проекту, організованого австрійським банком Erste Bank і регіональними ощадними банками.

В рамках проекту автобус курсуватиме по Австрії, а викладачі, що працюють на його борту, допоможуть дітям і підліткам по всій країні придбати фінансові знання в ігровій формі. Організатори проекту хочуть «навчити молодих людей правильному поводженню з грошима і допомогти їм оволодіти необхідними знаннями в галузі фінансів».

Автобус оснащений інтерактивними мультимедійними станціями, за допомогою яких учні будуть виконувати завдання або отримувати корисну інформацію. На станції «Навколосвітня подорож» учасники в ході «віртуальної подорожі» на кораблі можуть побачити, як їх споживча поведінка впливає на глобальний світ. Станція «Job-O-Mat», в свою чергу, демонструє зв’язок між освітою і потенційним заробітком. Окремо розташовані ігрові кабіни на нижньому і верхньому поверхах автобуса оснащені потужними ігровими комп’ютерами. За звук відповідає апаратура класу Hi-Fi.

На нижньому поверсі автобуса є безбар’єрний ігровий простір для інвалідів-візочників, гардероб і покрита безпечним склом реєстраційна стійка. Саме звідси відвідувачі відправляються в свою «мультимедійну подорож». В ігровому раунді тривалістю 100 хвилин можуть одночасно прийняти участь до 32 осіб, що розміщуються на двох поверхах Neoplan Skyliner.

Дизайн гри, програмне забезпечення та плани внутрішньої архітектури були розроблені рекламним агентством Jangled Nerves зі Штутгарта. За реалізацію проекту відповідали фахівці з індивідуального додаткового обладнання MAN в Плауені.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: