Понеділок, 01 квітня 2019 21:11

На український ринок виходить ще одна модель автобуса ПАЗ

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua з повідомлення прес-служби компанії, Група компаній АІС виводить на український ринок нову модель автобуса ВЕКТОР NEXT (ПАЗ – 320405-04).

Автобус малого класу нового покоління має загальну пасажиромісткість до 53 осіб, включаючи місце для інваліда в колясці (посадочних місць - 19) - говориться в повідомленні компанії.

Нова модель отримала покращені технічні, споживчі характеристики, ергономіку робочого місця водія, знижений рівень шуму в салоні і високий рівень кліматичного комфорту.

Автобус має передню і задні двері, які обладнані висувною аппарелью для заїзду інвалідного візка - передає SpecMachinery.com.ua.

ВЕКТОР NEXT комплектується дизельним двигуном ЯМЗ-5344 стандарту Євро 5, обсягом 4,4 л., Потужністю 150 к.с. і 5-ступінчастою МКПП С40 R 13, виробництва ГАЗ.

Колісна формула - 4х2, мінімальний радіус розвороту 7,5 м., Система опалення - автономний рідинний передпусковий підігрівач і 3 салонних обігрівача.

Це універсальна модель як для міських, так і приміських маршрутів. Автобус може експлуатуватися по дорогах з різним типом покриття - йдеться в повідомленні компанії.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: