Четвер, 14 листопада 2019 12:34

Світовий виробник будівельної техніки представив робочий концепт новітнього навантажувача

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, прототип новинки вперше представили в рамках виставки Bauma-2019.

CNH Industrial, що виробляє будівельну техніку під брендом CASE Construction Equipment, представила робочий концепт нового фронтального навантажувача. Модель, що працює на зрідженому природному газі, створена для підвищення паливної економічності і загального зниження грошових витрат на ПММ.

Концепт у вигляді футуристичного навантажувача розроблений в рамках проекту Tetra, в масштабах якого компанія має намір створити лінійку будівельної техніки нового покоління. Головна відмінність Tetra від традиційних машин – силова установка, що працює на метані. Це рядний шестициліндровий мотор, продуктивність якого завдяки використанню передового газового обладнання еквівалентна дизельним аналогам. В якості палива використовується зріджений природний газ (LPG).

Новий навантажувач, крім перспективної силової установки, отримав ряд інших нововведень. Однією з важливих функцій є голосове управління функціями навантажувача. Також сюди входять сенсорне управління і моніторинг всіх систем в реальному часі.

У CNH Industrial підкреслюють, що новий концепт є на 100% робочим, а значить, запуск передових технологій в серію вже не за горами.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: