П'ятниця, 13 вересня 2019 11:15

Представлено нову систему дистанційного керування будівельною технікою

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нове обладнання можна буде використовувати фактично цілодобово.

Норвезька компанія Steer AS оголосила про запуск нової хмарної технології для віддаленого доступу до машин. У компанії заявили, що запустили систему дистанційного керування будівельною технікою з дуже короткою затримкою відгуку. Управління здійснюється з віддаленого робочого місця за допомогою сенсорного екрану і відео високої чіткості.

Ця технологія тестувалася компанією протягом декількох років на різних типах машин і об’єктах, що належать, зокрема, норвезьким силовим відомствам. Розробки Steer AS дозволяють використовувати обладнання практично цілодобово, завдяки передачі управління різним операторам, які можуть перебувати в різних часових поясах.

«Ми успішно модифікували і встановили дистанційне керування на такі транспортні засоби як екскаватори, бульдозери, шарнірно-зчленовані вантажівки Caterpillar, Volvo, John Deere та інші», – зазначає Ларс Тронсмоен, керівник відділу розробки Steer.

На думку фахівців компанії, протягом найближчих п’яти років буде представлено різноманітне обладнання з автоматизації та дистанційного управління будівельним обладнанням від альтернативних виробників, оскільки вони пропонують прості альтернативи, поступово доналаштовуючи систему. Тоді як виробники будівельної техніки змушені винаходити комплексний підхід до віддаленого управління.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: