Четвер, 20 червня 2019 15:10

John Deere почав виробництво бульдозера нового покоління

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка отримала комфортнішу кабіну, спрощене керування та найширше лезо у своєму класі.

Компанія John Deere почала випуск нового бульдозера, який отримав позначення John Deere 850L. Він оснащений дизелем John Deere PSS 9.0L EPA Final Tier 4, що розвиває 225 к.с. – це, як мінімум, на 10% більше потужності двигуна будь-якого з бульдозерів серії К. Машину забезпечили допрацьованим радіатором з доступом до обох його боків. Кабіна стала на 15% ширшою, внутрішній шум у порівнянні з кабіною бульдозерів серії К знижений на 27%. У ній з’явилося покращене сидіння оператора з підігрівом і вентиляцією. Кліматичний комфорт підтримує нова система опалення, вентиляції та кондиціонування повітря з системою автоматичного контролю температури. Бульдозер комплектують камерою заднього огляду.

Спрощено управління John Deere 850L: новий трансмісійний джойстик отримав перемикач для вибору напрямку руху вперед-нейтраль-назад, з’явилися кнопки для вибору кута розташування і струшування леза. Цікаво, що бульдозер може комплектуватися лезом Power Angle Tilt (PAT) з діагоналлю 4369 мм – найширшим в своєму класі.

John Deere 850L здатний експлуатуватися в еко-режимі, що знижує споживання палива на 20% без шкоди для продуктивності. У стандартну комплектацію входить система автоматичного відключення двигуна при його тривалій роботі на холостих обертах, що також підвищує економічність. Як і всі бульдозери John Deere, модель 850L оснащена двосторонньої гідростатичною трансмісією, об’єм насосів якої збільшений на 13% в порівнянні з машинами серії К.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: