Четвер, 20 червня 2019 11:01

МАЗ представив новий 32-тонний автокран для бездоріжжя

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, днями відбулася презентація автокрана МАЗ КС-5576BY-H вантажопідйомністю 32 тонни.

Як розповіли SpecMachinery.com.ua в прес-службі виробника, кран унікальний тим, що може використовуватися на дорогах загального користування без отримання спеціального дозволу.

В якості основи взято шасі МАЗ-6302C5 з 330-сильним двигуном ЯМЗ класу Євро-5.

Призначена спецмашина для вантажно-розвантажувальних і будівельно-монтажних робіт на розосереджених об'єктах. Повний привід дозволяє діяти і в умовах бездоріжжя.

Стріла витягується на 33 метри (з гуськом - 42 метри) і здатна виконувати спеціальні роботи. Наприклад, за допомогою крана можна піднімати вантажі в важкодоступних місцях і переміщати їх з хірургічною точністю. Несучі металоконструкції виготовлені з високоміцної сталі Weldox, а для більшої стійкості на далеких і середніх вильотах передбачили додаткову противагу.

При підйомі і повороті використовується планетарний редуктор з дисковими гальмами. Гідравліка дозволяє вибирати різні швидкості і здійснювати кілька операцій одночасно. За безпеку відповідає мікропроцесорний обмежувач з вбудованим «чорним ящиком» і модулем захисту від небезпечної напруги.

Кабіна з панорамним склінням включає ергономічні крісла, вбудовані рукоятки управління і автономний обігрівач.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: