Вівторок, 16 квітня 2019 11:00

Виставка Bauma-2019 допомогла Україні з відновленням доріг

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, одним з результатів виставки Bauma-2019, що проходила в Мюнхені, стало підписання договору стосовно поставок нової техніки в рамках амбітного проекту – відновлення дороги з Одеси на північ України.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, найближчим часом на відновлення дороги з Одеси на північ України відправляться 16 нових одиниць дорожньої техніки всесвітньовідомого бренду Caterpillar.

Техніка буде відправлена виконавцю робіт ВКФ «Кварц» від ексклюзивного офіційного дилера Cat в Україні, компанії «Цеппелін Україна». Як розповіли SpecMachinery.com.ua в прес-службі компанії, і Пітер Герстманн, голова правління Zeppelin Group, і його колеги з компанії Цеппелін Україна та віце-президент Cat Financial Річард Кінсі раді бути частиною цього важливого проекту і підтримати його не лише технікою, а й комплексним сервісним обслуговуванням.

«Одним із головних факторів, чому ВКФ «Кварц» обрали компанію Цеппелін Україна, стало оперативне та якісне сервісне обслуговування» – додали в прес-службі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: