Вівторок, 19 березня 2019 18:00

Головні новинки техніки виставки Heavy Duty-2019

Як уже повідомляв SpecMachinery.com.ua, сьогодні в Києві розпочала роботу міжнародна виставка-форум важкої техніки, обладнання та компонентів HEAVY DUTY-2019. Незважаючи на не надто велику площу, виставка відзначилася низкою українських прем'єр. Розповімо про найцікавіші з них.

На виставці, вперше в Україні, представили новий важкий кар'єрний самоскид Scania G440 8x4 з кузовом KH-Kipper.

Як розповіла кореспондентам SpecMachinery.com.ua представник компанії Scania Україна, Леся Горошко, демонстрована машина, - самоскид Scania G440 8x4 XT оснащений двигуном потужністю 440 к.с. і новою посиленою коробкою передач з системою Scania Opticruise - це механічна 14-ступінчаста (12 + 2) коробка з системою автоматичного перемикання передач, адаптована для використання в умовах підвищеної складності.

Важкий кар'єрний самоскид Scania G440 8x4 серії Scania XT характеризується такими атрибутами, як дуже масивна, міцна передня частина, жорсткі кожухи дзеркал. Бампер забезпечує кут атаки приблизно 25 градусів, в залежності від конфігурації і вибору шин і шасі.

Рама з подвійним лонжероном на всю робочу довжину 17.5 мм - більше, ніж у будь-якого іншого виробника в даному класі автомобілів.

Завантажувати краще гідравлічними екскаваторами або фронтальними колісними навантажувачами з об'ємом ковша 2 - 5 м3.

Кузов польського виробника KH Kipper призначений для перевезення скельних порід, руди, розкривних порід. Виготовлений з високоміцної сталі Hardox 450, яка стійка до абразивних і ударних навантажень. Щоб виключити пошкодження кабіни і підвищити безпеку при завантаженні гірських порід, кузов оснащується довгим захисним козирком.

Друга яскрава новинка від Scania - це сміттєвоз Scania P280 на базі шасі 6х2 * 4 з кузовом німецького виробника Zoeller. Що цікаво, цей кузов був розроблений спеціально для української компанії ГрінКо.

Колісна формула і компактні розміри вантажівки забезпечують прекрасну маневреність в умовах щільного міського руху. Нову 12-ступінчасту коробку передач можна з повним правом назвати "розумною" - вона оснащена системою автоматичного перемикання Scania Оптікруз, і «вибирає» ту передачу, яка відповідає дорожнім умовам. Це зменшує витрату палива, збільшує продуктивність, а також термін служби трансмісії, шин і гальм.

Кузов об'ємом 23 куб.м. із заднім завантаженням і системою підйому SK351 Simplex.

І це ще не всі новинки виставки!

Наступні дві яскраві новинки представила компанія «Альфатекс»: самоскид МАЗ 6516Е8-520-000 (компанія є дилером виробника), а також - каналопромивочна машина АТ КП-0103 на шасі МАЗ-5350С2 (власного виробництва).

Перша новинка: самоскид МАЗ - з колісною формулою 8х4, має повну масу 44 900 кг, і вантажопідйомність 29 900 кг. А головна родзинка машини: 426-сильний двигун Mercedes-Benz.

Серед комплектації - вихлоп вгору з підігрівом кузова, АБС, ПБС, підігрівач двигуна, колеса дискові, кузов із заднім бортом із заднім розвантаженням, спальне місце і інструментальний ящик в кабіні (за замовленням) кондиціонер, незалежний обігрівач кабіни (на замовлення).

Інша новинка від «Альфатекс» - каналопромивочна машина цікава тим, що змонтована на шасі МАЗ 5340С2 і ємність її цистерни становить 8,5 куб.м. Причому ця машина може промивати труби самого різного діаметру: від 100 до 1000 мм з максимальним тиском води в 16 МПа.

Ця машина - новий напрямок діяльності компанії.

Виставка ще триває, і докладніше про ці та інші новинки - ми розповімо в наших наступних матеріалах. Слідкуйте за нашими публікаціями!




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: