Понеділок, 14 січня 2019 13:47

John Deere представив нові колісні навантажувачі

Як передає SpecMachinery.com.ua, американська машинобудівна компанія John Deere, яка випускає сільськогосподарську, будівельну та лісозаготівельну техніку, випустила три нових колісних навантажувача серії L, а саме: 524L, 544L і 624L.

 

Новинки L серії отримали нові функції, в тому числі поліпшені кабіни, електрогідравлічне (EH) управління навантажувачами для полегшення роботи і перепроектовані паралельні з'єднання. Крім того, машини мають поліпшені робочі характеристики ковшів.

Моделі обладнані двигунами PowerTech ™ PVS 6068 з робочим об'ємом в 6.8 літра, потужність яких становить 152, 166 і 192 кінських сил відповідно.

Висота підйому на рівні шарніра складає: 524L - 3,81 м (виліт при висоті підйому 2130 мм - 1,44 м); 544L - 3,89 м (виліт при висоті підйому 2130 мм - 1,51 м); 624L - 3,96 м (виліт при висоті підйому 2130 мм - 1,59 м).

За словами виробника, нові конструкції ковшів і навісок покращують вирівнювання вантажу, а також утримання матеріалу і видимість. Крім того, в нових моделях встановлена ​​ексклюзивна функція вібрації ковша, яка допомагає точно дозувати сипучий матеріал.

Машини оснащені поліпшеною системою опалення, вентиляції та кондиціонування повітря, в порівнянні з попередніми моделями.

Як розповів журналістам SpecMachinery.com.ua Кріс Клайн, менеджер з маркетингу продукції для колісних навантажувачів загального призначення, John Deere Construction & Forestry, це абсолютно нове і ультрасучасне покоління машин, які за своїми показниками створять нову спадщину лінійки колісних навантажувачів John Deere.

«Органи управління навантажувачів EH з вбудованою допоміжної гідравлікою третьої і четвертої функцій забезпечують більш короткий час циклу, що призводить до переміщення більшої кількості матеріалу за більш короткі проміжки часу. Дві багатофункціональні кнопки, вбудовані в гідравлічні органи управління, дозволяють оператору самому призначати функції для кожної кнопки, підвищуючи зручність використання і продуктивність» - розповів Кріс Клайн.

Також були внесені поліпшення в конструкцію стріли, що значно покращує видимість зчіпного пристрою, ковша або вил. Додаткові варіанти ковшів включають поліпшені виробничі ковші з вбудованими захисними кожухами, профільовані бічні ножі і збільшений відкат, покращуючи наповнення ковша і утримання матеріалу.

Коли новинки з'являться на українському ринку виробник поки не уточнив - передає SpecMachinery.com.ua.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: