Неділя, 01 грудня 2019 20:11

МТЗ офіційно представив новинки на виставці в Німеччині

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нові моделі спроектовані та побудовані з урахуванням потреб європейського ринку.

Мінський тракторний завод провів презентацію нових розробок на виставці Agritechnica-2019 у Ганновері, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі підприємства.

Представлені моделі – трактори середньої потужності, спроектовані і побудовані з урахуванням потреб європейського ринку. На відміну від серійних машин, що випускалися раніше, новинки мають підвищену комфортність, збільшену потужність та маневреність, за умови зменшення габаритів, а також підтримують останні екологічні вимоги Євросоюзу.

Одним з основних значущих моментів нових машин виступає дизайн. На заводі переконані, що новий крок в 73-річній історії розвитку заводу та його продукції ознаменований поверненням до класичного кольорографічного рішення, що безпосередньо асоціюється з відомими у всьому світі якісними і доступними тракторами під брендом «BELARUS». ДНК культових моделей білоруських тракторів викликали у багатьох відвідувачів стенду, знайомих з історією техніки мінського тракторного заводу, непідробні захват і повагу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: