Середа, 09 жовтня 2019 12:53

МТЗ міняє концепцію та готує високотехнологічні моделі

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Мінський тракторний завод має намір освоїти нову лінійку техніки і створити під неї нове виробництво.

Новий концепт – створення модельного ряду сучасної техніки для різних ринків збуту, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі виробника. З чого стартує новий виток і що будуть міняти на підприємстві, розповів генеральний конструктор ВАТ «МТЗ» Андрій Стасілєвіч.

«Мова йде про створення сучасного модельного ряду, широкого як щодо потужності, так і за властивостями, розрахованого для різних ринків. Відмінності між простими і високотехнологічними моделями будуть істотні. Ми плануємо, що розвиток цих двох напрямків буде протікати паралельно. Тобто проста техніка буде орієнтована на країни, де необхідні трактори «без наворотів» і за демократичними цінами, а нова лінійка техніки – в основному на високотехнологічні ринки Європи і Америки», – пояснює суть нової концепції Андрій Стасілєвіч.

«Сучасний продукт зажадає сучасних технологій. Ми маємо намір вибрати найкращі технічні рішення і потім налагодити їх випуск в Білорусі. Схема може бути різною: або ми створюємо спільне виробництво на нашому майданчику, або шукаємо закордонного партнера-постачальника.

У найближчих планах доповнити свою серійну продукцію тими властивостями, яких у неї сьогодні немає, наприклад, автоматичними трансмісіями, системами автоводіння. Ми також маємо намір максимально наблизити наш трактор до кінцевого споживача. Тобто основні елементи техніки будуть випускатися тут, а її збірка і остаточна комплектація – на заводах, наближених до ринків збуту».

Ще один ключовий момент – дизайн. «Вся нова лінійка продукції буде впізнавана, – зазначив Андрій Стасілєвіч. – Наша мета: збереження фірмового стилю».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: