Понеділок, 18 січня 2021 12:38

В ЄС користуються попитом нові модифікації Mercedes-Benz Actros

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, зокрема, це новий Actros F - пропозиція, зорієнтована на клієнтів, котрі шукають функціональну вантажівку із привабливим співвідношенням ціни і якості.

Минулого року портфоліо Mercedes-Benz Trucks поповнив Actros F з кабіною нового дизайну в варіантах StreamSpace або BigSpace. Actros F доступний загалом в 17 різних варіантах і тільки з лівим кермом. Машина ідеально підходить для дальніх і регіональних перевезень, зокрема в якості знімного кузова, самоскида або зерновоза.

Новий Actros F серійно оснащується класичної кабіною і традиційними скляними дверними дзеркалами. У поєднанні з навігаційною системою, кондиціонером і декількома опціями для поточного покоління Actros була додана нова зручна 10-дюймова мультимедійна кабіна з багатофункціональним рульовим колесом.

Нова система Predictive Powertrain Control - ще одна додаткова функція, яка забезпечує автоматичне перемикання передач і, таким чином, забезпечує додаткову економію пального. Новий Actros F оснащений системою Active Brake Assist п'ятого покоління (ABA 5) і системою утримання смуги руху. За запитом новий Actros F також можна замовити з функцією Sideguard Assist.

Також дедалі більшим попитом користується Actros Edition 2 - обмежена спеціальна модель вантажівки. Цільова група для такої продукції - водії, які проводять більш тривалі поїздки, де вантажівка стає їхнім домом. Actros Edition 2 пропонує до 40 додаткових варіантів інтер'єру і екстер'єру, а також елементи дизайну від Edition 1.

Передбачається, що весь набір функцій обладнання створює відчуття розкоші. Стильний інтер'єр включає приладову панель і дверні ручки, обтягнуті шкірою, деякі елементи інтер'єру мають елементи з вуглецевого волокна і верхню панель з підсвічуванням Ambiente. Ширина верхньої ліжка 900 мм.

Екстер'єр кабіни включає чотири додаткових світлодіодних ліхтаря на сонцезахисному козирку і три світлодіодні робочі фари за кабіною. Бічні підніжки виготовлені з нержавіючої сталі. Кожухи заднього моста також виконані з нержавіючої сталі із захисними ковпачками колісних гайок.

Edition 2 пропонується для всіх дво- і тривісних варіантів тягачів поточного покоління Actros з кабінами GigaSpace і BigSpace з лівим або правим кермом. Лакофарбове покриття кабіни вільно вибирається і може бути адаптоване до кольорів компанії замовника, проте передня частина автомобіля завжди забарвлена ​​в колір Moonstone Grey Metallic.

Оснащення Edition 2 включає наступні шість пакетів:

- пакет безпеки, включаючи цілий ряд систем активної допомоги водія,

- пакет Comfort з LED освітленням, водіння і режимом, дзеркало для гоління, холодильник та ін.,

- пакет для водіння з шкіряними рульовим колесом, електричним жалюзі і іншими предметами інтер'єру,

- пакет Sight містить, серед іншого біксенонові фари, датчик дощу і задні світлодіодні ліхтарі,

- Мультимедійний пакет із звуковою системою, тримачем для ноутбука, додатковою розеткою 12/15 В,

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також це пакет Extra Line зі світлодіодними габаритними вогнями в MirrorCam, світлодіодними індикаторами і вітальним світлом.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових вантажних автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: