Субота, 16 січня 2021 10:21

Відомий китайський виробник вантажівок представив флагманський тягач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, китайська компанія XCMG Motor Company представила свою нову флагманську модель Hanvan Р-9.

Новий модельний ряд, який замінює досить успішний діапазон G-9, отримав новітню кабіну авангардного дизайну, яка до того ж цілковито відповідає вимогам безпеки за європейським стандартом ECE R29.

З точки зору інтер'єру, модель Hanvan Р-9 має пласку підлогу, внутрішня висота в кабіні може досягати 1840 мм, а розмір полки для відпочинку становить 950 мм. Список оснащення включає холодильник, паркувальний кондиціонер, обігрівач, електромережу 220 В, диспенсер для води та багато інших побутових зручностей.

Привід вантажівки грунтується на поєднанні: двигун Weichai + коробка передач Fast + мости Hande Axel.

Hanvan Р-9 буде обладнаний багатьма сучасними електронними пристроями. У цьому списку - система FCWS, яка контролює дистанцію до автомобіля, що їде попереду транспортного засобу, система LDWS, яка контролює положення машини щодо розділових смуг, система контролю тиску в шинах TMPS.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також це система попередження водія про втому, адаптивний круїз-контроль і обладнання ALS автоматичного включення фар і внутрішнього освітлення.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: