Четвер, 04 березня 2021 10:46

Представили нові військові вантажівки MAN

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, австрійська компанія EMPL Fahrzeugwerk GmbH продемонструвала нові модифікації своїх армійських вантажівок.

Серед новинок, зокрема, представили ваговоз MAN TGS 41.480 8×8, призначений для перевезення різних армійських вантажів. Автомобіль обладнаний двигуном MAN потужністю 480 к. с. (Євро-5), 16-ти ступінчастою коробкою передач ZF і спеціальними позашляховими шинами Michelin 525/65 R20/5 XS TL 173F, що забезпечують відмінну прохідність на будь-якому ландшафті.

Новизна армійської машини полягає в її універсальності. На вантажній платформі є вбудовані замки для фіксації стандартних ISO-контейнерів. Це може бути один 20-футовий контейнер або два 10-футових. При цьому контейнеровоз досить швидко перетворюється в бортову вантажівку. Для цього в комплекті поставки присутні знімні борти, каркас з перегородками, складні лавки і брезентовий тент.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, деякі вантажівки MAN TGS 41.480 8×8 також постачаються з вбудованою потужною крано-маніпуляторною установкою.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: