Понеділок, 01 березня 2021 10:27

Армія Естонії придбала партію Mercedes-Benz Arocs з системою «мультиліфт»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, важкі вантажівки 8×8 вже давно стали основою військової логістики в країнах НАТО, причому високою популярністю користується продукція Mercedes-Benz.

Однак новою тенденцією в військовому транспорті стають автомобілі з надбудовами подвійного призначення.

Мова йде про системи «мультиліфт», призначені для підйому і розміщення 20-футових контейнерів. Але останнім часом набувають популярності «універсали», які завдяки наявності спеціальних місць кріплення, досить швидко оснащуються бортами і ховаються брезентовим тентом. Тобто армійський автомобіль, який є штатним контейнеровозом, за потреби перетворюється на бортову вантажівкоу.

Нещодавно збройні сили Естонії отримали партію таких ваговозів Mercedes Arocs-3945 (8х8), оснащених системою мультиліфт італійської фірми ТАМ. Автомобілі були замовлені зі спальними кабінами, що дозволяє використовувати їх не тільки на коротких маршрутах, а й на довгих перегонах.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, висока прохідність, надійність та універсальність Mercedes Arocs дозволяють їх використовувати за найскладніших умов експлуатації.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових вантажних автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: