П'ятниця, 15 січня 2021 14:09

Бундесвер замовив 1048 вантажівок IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, IVECO Defense Vehicles постачить збройним силам Німеччини захищені військові вантажівки GTF-8X8 (ZLK 15T) третього покоління

У січні 2021 року німецький бундесвер в особі BAAINBw (Федеральне управління обладнання, інформаційних технологій і технічної підтримки Бундесверу) уклав з IVECO Defense Vehicles рамковий контракт на поставку до 1048 військових вантажівок Trakker.

Проект розпочнеться з початковою фіксованої партії з 224 одиниць автомобілів 8x8 з воєнізованої лінійки Trakker IVECO Defense, які будуть поставлені в п'яти різних конфігураціях, підготовлених для 20-дюймових контейнерних перевезень ISO, деякі з гідравлічними кранами і лебідочними системами.

Всі автомобілі відповідають найсучаснішому рівню викидів EURO-6 і будуть постачатися із захищеною кабіною, яка в даний час пропонує один з кращих в своєму класі рівнів балістичних, мінних, NBC- і протиснайперських захистів. Ці кабіни також забезпечують користувачам високий рівень комфорту для екіпажу і призначені для розміщення різних сучасних військових систем зв'язку та управління.

Впродовж останніх років компанія IVECO Defense Vehicles поставила близько 2000 автомобілів зі свого широкого асортименту для німецької армії, включно із захищеними індивідуальними версіями.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це, наприклад, GTF 8x8 партії 1 і 2, TEP-90, STW-8x8, самоскид-8x8, навантажувач із бічним завантаженням - 8х8, ІСО-контейнер-транспорт-8х8 і трактор-6х6, які вже широко використовуються за призначенням.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: