Вівторок, 16 лютого 2021 11:15

Renault вивела на ринок новий комерційний фургон

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Renault відкрив європейську книгу замовлень на новий фургон доставки Express Van

Силова лінія нового Express Van буде представлена ​​лінійкою з чотирьох двигунів. У Європі новий Express Van буде продаватися з бензиновим двигуном 1.3 TCe 100 FAP і дизельними двигунами 1.5 Blue dCi 75 і 95, які працюють в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Дизельний двигун Ecoleader 1.5 Blue dCi 75 має обмеження по швидкості 100 км/год, що допомагає знизити витрату палива. На міжнародному ринку фургон Express Van доступний з бензиновим двигуном 1.6 SCe 110 з 5-ступінчастою механічною коробкою передач і дизельним двигуном 1.5 Blue dCi 95 з 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

Екстер'єр нового Express Van відображає фірмові коди Renault, такі, як світлодіодна підпис C-Shape. Завдяки вертикальному бамперу і високою решітці радіатора, ребристому капоту і плавних ліній, новий експрес-фургон відрізняється одночасно міцністю і динамізмом.

Всередині Renault Express Van має функціональний, сучасний і практичний інтер'єр, що включає горизонтальну приладову панель і 48-літровий бокс.

Вантажний простір фургона Express Van виконано для спрощення навантаження, розвантаження і перезавантаження, які є частиною повсякденної роботи перевізника. Його вантажний обсяг від 3,3 до 3,7 м3 є одним з найбільших в сегменті.

Вантажна довжина підлоги становить 1,91 м (із суцільною перегородкою), корисна довжина до 2,36 м і ширина - 716 мм для розсувних бокових дверей. Корисне навантаження фургона в бензинової версії доходить до 780 кг в бензинової версії і 650 кг в дизельній версії. Він обладнаний шістьма поворотними ременями кріплення на підлозі і чотирма по боках.

Технологічне оснащення, Express Van пропонує три рівні мультимедійного обладнання. Це Radio Connect R & Go, а також мультимедійну систему Renault EASY LINK з 8-дюймовим сенсорним екраном і копією смартфона в двох версіях, з навігацією або без неї. Для зарядки мобільних девайсів використовується індукційне зарядний пристрій, до трьох розеток USB і чотирьох розеток на 12 В, одна з яких знаходиться в вантажному відсіку.

Для підвищення безпеки Renault включив в новий Express Van незамінні засоби допомоги при водінні. Фургон значно збільшує візуальний контроль водія над навколишнього його обстановкою, в тому числі за допомогою системи Rear View Assist, яка в автомобілі з листового металу виводить вид ззаду на екран, розташований замість дзеркала заднього виду.

Попередження про сліпі зони сигналізує про потенційну небезпеку для зниження ризику зіткнення через мертвий кут по обидва боки автомобіля, а дзеркало з широким оглядом допомагає водієві правильно бачити сліпу зону автомобіля. Камера заднього виду спрощує паркувальні маневри завдяки функції зворотного зв'язку по зображенню, інтегрованої в мультимедійну систему або внутрішнє дзеркало заднього огляду.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий Renault Express Van надійде в продаж в Європі і на інших ринках з квітня цього року. Renault представить всі подробиці свого нового сімейства фургонів в кінці березня в рамках своєї нової стратегії LCV.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: