Вівторок, 12 січня 2021 15:55

Lexus може випустити новий рамний позашляховик

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з'явилися чутки про те, що Lexus розглядає можливість випуску нового рамного позашляховика класом вище, аніж LX.

Приводом для цього слугують слова глави підрозділу Toyota Motor North America Джека Холліса, який заявив Automotive News, що було б нерозумно повністю йти з ринку позашляховиків в період вибухового зростання попиту на SUV.

Заява Холліса пов'язано з планами Toyota припинити продажі моделі Land Cruiser в США - цей модельний рік стане для позашляховика останнім. Причиною такого рішення назвали низький попит: у середньому в рік американці купували близько трьох тисяч таких машин, а в 2020-му продаж Land Cruiser в країні становила 3147 одиниць.

При цьому Lexus LX залишиться на ринку. Керівник американського підрозділу визнав, що в лінійці Lexus є місце для пропозиції, аналогічного Land Cruiser, і навіть більше. Йдеться про великий рамний позашляховик, який став би на сходинку вище LX, і Lexus в даний час «досліджує цю можливість».

За неофіційними даними, модель може отримати позначення LQ, зареєстроване ще навесні минулого року.

Як передає SpecMachinery.com.ua, тоді повідомлялося, що новинка стане флагманом бренду і її запропонують з моторами потужністю від 420 до 600 кінських сил. Називали і попередню вартість моделі - 80-100 тисяч доларів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: