Четвер, 04 лютого 2021 16:31

В Україні розпочала роботу унікальна техніка Mercedes-Benz

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на «АрселорМіттал Кривий Ріг» введена в експлуатацію унікальна техніка на базі Mercedes-Benz.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, перша одиниця – це новий ваговоз на базі Mercedes-Benz – сідельний тягач, який компанія придбала разом з напівпричепом вантажопідйомністю 60 тонн для перевезення великогабаритних і надважких вантажів.

Тягач має сучасну ходову систему, потужний двигун, покращену гальмівну систему, клімат-контроль, а також бортову електроніку, що значно полегшує роботу водія. В кабіні встановлена система клімат-контролю, зручне сидіння.

Напівпричіп допоможе перевозити важку техніку та нестандартні вантажі: його основна робоча база має довжину 9 метрів з можливістю збільшення до 14 метрів.

«Нове придбання дозволить розширити можливості перевезень, у тому числі негабаритних вантажів, що важливо для «АрселорМіттал Кривий Ріг», де регулярно проводяться капремонти та будуються нові промислові об'єкти. Маршрут ваговозу пролягатиме між промисловими ділянками гірничого департаменту, агломераційних, доменних, ремонтних цехів» – розповіли в компанії. 

Друга одиниця – новий багатофункціонального колісно-рейковий тягач на базі Mercedes-Benz Unimog. Він здатний здійснювати багато виробничих операцій, спрямованих на прибирання та благоустрій автомобільних і залізничних шляхів.

Локомобіль може використовуватися як автомобільний тягач, а також здатний виконувати маневри вагонів у кількості до 10 одиниць і загальною масою до 1 000 тонн. При цьому його власна маса становить лише 13 тонн. Машина оснащена підмітальної щіткою, вакуумно-підмітальним пилососом для прибирання доріг, косаркою трави і кущорізом. У зимовий період Unimog готовий до переоснащення снігоприбиральним відвалом або шнекоротором.

Оновлення технологічного автотранспорту «АрселорМіттал» продовжить і у 2021 році. 

Нагадаємо, що ознайомитись з перевагами нових вантажних автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: