Неділя, 14 лютого 2021 20:37

Відомий європейський виробник представить нове покоління автобусів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія VDL анонсує абсолютно нове покоління автобуса Citea.

У жовтні цього року на виставці Busworld в Брюсселі, компанія VDL Bus & Coach представить абсолютно нове покоління автобуса Citea, яке повністю засноване на електричній трансмісії.

Лінійка автобусів Citea нового покоління буде складатися з чотирьох варіантів довжини від 12 до 18 метрів і п'яти типів LF-122 і LE-122, LE-135, LE-149 і LF-181 (сьогодні асортимент Citea Electric включає в себе вісім конфігурацій). Електробуси довжиною менше 12 метрів VDL випускати не планує.

Всі типи машин підходять як для міського, так і для регіонального транспорту, за винятком 18,1-метрового низькопідлогового варіанту, який належить безпосередньо до міського класу.

Також VDL Bus & Coach представить інноваційну композитну конструкцію боковини, яка на 15% легше, аніж звичайна боковина. Акумулятор в стандартній комплектації буде вбудований в підлогу, що забезпечує кращий розподіл ваги і стійкість, а також збільшує пасажиромісткість. За словами виробника, вибір ефективних компонентів, нова легка конструкція, хороша ізоляція, аеродинамічний дизайн і оптимальне управління енергоспоживанням скоротять споживання енергії електробуса Citea до 30%.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нове покоління автобуса Citea буде вироблятися в Нідерландах і Бельгії.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: