Вівторок, 09 березня 2021 09:54

Kubota представила новий компактний гусеничний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий компактний гусеничний навантажувач SVL97-2 компанії Kubota Tractor має відривне зусилля 3,61 т.

Володіючи номінальною вантажопідйомністю 1,45 т, модель замінює SVL95-2S. У стандартній комплектації новий навантажувач має двошвидкісний хід, що дозволяє машині перемикатися з низької передачі на швидкості 8 км/год на високу передачу зі швидкістю 12 км/год.

Kubota SVL97-2 стандартно буде постачатися із телематикою і камерою заднього огляду. Автоматична система регенерації, оснащена 96-сильним двигуном Kubota, спалює накопичені тверді частинки в глушнику DPF, щоб він залишався чистим впродовж більш тривалого терміну експлуатації.

Нова система вимірювання навантаження SVL97-2 і покращений регулюючий клапан призначені для забезпечення потужних штовхальних і рушійних сил навіть при комбінованих операціях навісного обладнання. П'ять додаткових режимів гідравлічного потоку потрібні для забезпечення оптимальної витрати зусиль на кожну роботу.

Диск і педаль газу дозволяють підбирати частоту обертання двигуна відповідно до роботи. Ручна/дискова заслінка призначена для робіт, що вимагають постійної швидкості обертання двигуна. Використовуючи педальний дросель, оператор може змінювати частоту обертання двигуна для інших застосувань.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, додаткові передні світлодіодні робочі фари забезпечують більш безпечні умови роботи в нічний час або в умовах низької освітленості.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: