Понеділок, 01 лютого 2021 11:19

Kubota представила два нові екскаватори

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Kubota Tractor Corporation розширила лінійку компактних екскаваторів, а також представила новий гідравлічний пристрій для швидкої зміни навісного обладнання.

Обидві нові моделі KX057-5 і U55-5 з'являться на ринку в березні. Ці машини отримали чимало удосконалень, в порівнянні із попередніми моделями Dash 4.

KX057-5

Оснащений новою технологією і збільшеною кабіною, KX057-5 замінює KX057-4 в компактних екскаваторах Kubota серії K.

Новий KX057-5 доступний у варіантах з навісом або кабіною, розвиває потужність 47,6 к.с., забезпечує глибину копання 3,9 метра і зусилля відриву ківша 4 614 кг. Машина отримала новий кольоровий РК-екран 18 см, який надає всю інформацію, необхідну оператору.

U55-5

Розроблений для задоволення потреб підрядників, які працюють в обмеженому просторі, новий U55-5 має зменшений поворот хвостової частини для маневрування на робочому майданчику будь-якого розміру. U55-5 оптимально підходить для виконання широкого кола робіт.

Цей компактний екскаватор доступний у версіях з навісом або кабіною, потужністю 47,6 к.с., забезпечуючи глибину копання 3,6 метра і максимальну висоту розвантаження 4 метри.

У новій кабіні встановлено подвійне регульоване сидіння і збільшений простір для голови і ніг. Кабіна також була спроектована так, щоб знизити шум за рахунок більш товстої плити підлоги, видалення металевих стулок над головою і установки повстяного стелі для зниження шуму і вібрації.

Ще одна 2021 року від Kubota: гідравлічний пристрій для швидкої зміни навісного обладнання для всього 3-4-тонного класу екскаваторів, включаючи KX033, U35 і KX040.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий пристрій для швидкої зміни навісного обладнання дозволяє операторам замінювати ківші, не встаючи з крісла оператора, всього за 10-15 секунд.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: