Неділя, 14 лютого 2021 19:44

VolvoCE представила новий навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нова модель EW200E призначена для роботи із легкими відходами.

Поряд із представленою новинкою Volvo CE також оновила навантажувач для перевалки EW240E.

Новий навантажувач EW200E MH ідеально підходить для роботи з легкими та середніми матеріалами, такими як пластик, побутові відходи і металобрухт. Навантажувач EW200E важить 22,6 тони і оснащений 6-літровим двигуном Volvo D6J потужністю 173 к.с., що відповідає вимогам стандарту Tier 4 Final.

Машина має три конфігурації стріли і рукояті. Пряма стріла може бути оснащена 4-метровим важелем «гусяча шия» або 3,5-метровим сортувальним важелем, що забезпечує EW200E максимальний виліт 10 метрів і вантажопідйомність до 11612 кг.

Своєю чергою оновлений 26-тонний навантажувач EW240E був представлений в 2018 році для середніх навантажень. Машина була модернізована ​​і тепер оснащена прямою стрілою 7,25 метра, що більш аніж на 60 см довша, ніж у попередньої моделі.

Відповідно, тепер загальний виліт стріли становить понад 11,8 метра.

Ці два навантажувачі мають багато спільних компонентів з іншими колісними екскаваторами Volvo CE.

Гідравлічна система пристосована до системи двигунів Volvo, що дозволяє машинам знаходити золоту середину поміж частотою обертання двигуна і гідравлічною ефективністю.

Крім того, функція зсуву стріли і демпфірування циліндра стріли мінімізують вібрацію і утримують грейфер на місці для підвищення стійкості. Система управління захопленням і система плавного повороту працюють разом, забезпечуючи миттєвий відгук і плавну точність ходу.

Крім того, навантажувачі Volvo пропонують спеціальні функції для підвищення продуктивності, часу безвідмовної роботи і комфорту оператора.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, система Volvo CE Comfort Drive Control також дозволяє рухатися зі швидкістю до 19 км на годину за допомогою ролика на джойстику.

Детальніше про будівельну техніку Volvo CE можна дізнатися, звернувшись до офіційного дилера в Україні - компанії ETS Group




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: