Середа, 24 березня 2021 12:23

Horsch створив універсальний автономний аграрний тягач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у компанії Horsch презентували автономний тягач для транспортування причіпних знарядь

Автономна техніка для сільського господарства викликає захоплення. Нещодавно Філіп Хорш, співвласник компанії HORSCH, розповів про автономний тягач, який призначений для транспортування причіпних знарядь.

Сьогодні готовий прототип проходить польові випробування та дивує своїм нетрадиційним виглядом. Ця машина працює на дизельному двигуні, потужністю 400 к.с. та має гідростатичний привід, але для серійного виробництва планують варіант із коробкою передач Vario.

У заявці на патент, поданій компанією Horsch в 2019 році на автономний тягач, нова машина описується як «автономний сільськогосподарський транспортний засіб для транспортування принаймні одного сільськогосподарського обладнання».

Готовий автономний прототип Horsch оснащений гусеничним ходом, відомим від трактора Claas Axion 900, хоча заявка на патент також передбачає колісний привід. Цим автомобілем, який оснащений GPS-управлінням, можна керувати дистанційно, але, у компанії планують, що машина рухатиметься врешті-решт автономно. До слова, конструкція машини дозволяє причепити всі стандартні сільськогосподарські машини через триточкову тягу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за словами інженерів бренду Horsch, метою цього винаходу є створення автономного сільськогосподарського транспортного засобу, який може працювати самостійно без оператора за будь-яких погодних та кліматичних умов.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: