Вівторок, 31 травня 2022 12:56

Вітчизняний виробник представив нову пожежну машину для умов воєнного часу

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на підприємстві «Пожмашина» створили нову автоцистерну АЦПТ-12,0.

У прифронтових та звільнених нашими мужніми воїнами ЗСУ населених пунктах гостро стоїть проблема забезпечення водопостачання людей.

Залишившись без централізованого водопостачання люди змушені шукати воду, а рятувальники та військовослужбовці шляхи та способи забезпечити їх.

Відповідно, як заявляють на підприємстві «Пожмашина», за рекордно стислі строки – 3 доби – там була створена нова автоцистерна АЦПТ-12,0.

Автоцистерна обладнана цистерною для питної води та призначена для її транспортування та короткочасного зберігання. Термоізоляція цистерни не дозволяє змінювати температуру рідини більш ніж на 2 °C протягом 10 годин при різниці температур рідини та навколишнього середовища (30±2) °C.

Цистерна виготовлена із неіржавіючої сталі, а її місткість становить 12 кубометрів. Модель оснащена насосом продуктивністю 400 л/хв. У якості базового шасі використовується SITRAK C7H.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, така автоцистерна здатна значно полегшити процес забезпечення водою, зберігаючи її належну якість та температуру.